Selecteer een pagina
Stage?

Stage

Betalen voor je stage?

De stichting Power Pratice is gestart met de doelstellingen om stageplekken in de zorg te creëren en alsmede gratis zorg te verlenen aan kwetsbare groepen. Het betalen voor een stageplek is geen keuze geweest om puur geld te verdienen. Uit de inkomsten van betalende stagiaires kan de stichting slechts een deel van haar kosten dekken. De stichting verschaft voor een grote groep mensen – die een zorgopleiding volgen – een keuze: een stageplek tegen betaling of wellicht geen stageplek kunnen bemachtigen. Met als gevolg van dat laatste: geen opleiding kunnen afronden. En geen opleiding kunnen afronden betekent: geen diploma ontvangen. Zonder diploma kan men in de zorg geen werk krijgen. De stichting Power Pratice kan en is dus een belangrijke schakel om een vicieuze cirkel te doorbreken. Betalen voor een stageplek is dan zo gek nog niet.

Tarieven

Bij stichting Power Pratice kan er voor studenten Verzorgende-IG en Helpende Zorg & Welzijn vanaf € 699,00 een stage worden gedaan. (Vraag ons om nadere informatie.)
Studenten Verpleegkunde die via Medivus-OPPstap een studie doen betalen niets voor hun stage doch zij gaan een onbetaalde BBL regeling aan.
Studenten Verpleegkunde die via onderwijsinstellingen zoals de LOI, NTI, NCOI e.d. een opleiding doen, betalen € 1200,00 (incl. BTW) en gaan alsmede een onbetaalde BBL regeling aan. Die € 1200,00 betaalt men in 12 maandelijkse termijnen van € 100,00.

Inromatie nodig?
Neem contact op

EMAIL

info@powerpractice.nl

Telefoon

070-2192192

Adres

Guntersteinweg 377

2531KA Den Haag